Kanuni Sultan Süleyman Ortaokulu

Vizyon: Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek.

Misyon: Biz; Atatürk İlke Ve İnkılâplarına bağlı, Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda barış içinde, çağdaş bir dünya için; yaratıcı, akılcı, özgür bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar: OKULUMUZUN ÖĞRENCİLERİ, SPORTİF FAALİYETLERDE TÜRKİYE DERECELERİ ELDE ETMEKTEDİR.

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 1- AYIN EN TEMİZ VE DÜZENLİ SINIFI SEÇİMİ PROJESİ 2- AYIN ÖRNEK ÖĞRENCİSİ SEÇİMİ PROJESİ

WEB - https://kanunisultansuleymanortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi 6236 Sokak No 21/A Yunusemre / MANİSA

Kütüphane Kitap Sayısı :2000

Yerleşim Yeri - MANİSA MERKEZ FEVZİ ÇAKMAK MAHALLESİ

Adres - Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi 6236 Sokak No 21/A Yunusemre / MANİSA

Ulaşım MANİSA BELEDİYESİ ÖZEL HALK OTOBÜSÜ İLE ULAŞIM İMKANI BULUNMAKTADIR. 5 VE 9 NUMARALI OTOBÜSLER OKULUMUZUN ÖNÜNDEN GEÇMEKTEDİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 0